Boniteta odličnosti AAA
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
 
 
 

Toplotne črpalke Mitsubishi

Prehod na električno energijo, kot vir ogrevanja je v polnem zagonu. K temu pripomore večja ozaveščenost glede človeškega vpliva na okolje, kot tudi hitro višanje cen fosilnih goriv. Da bi izkoristili ta rastoči trg, nam toplotne črpalke proizvajalca Mitsubishi Electric s komercialnim imenom Ecodan predstavljajo idealno rešitev. S pomočjo inovativne tehnologije, visoke zanesljivosti v delovanju in enostavne namestitve postavlja blagovna znamka Ecodan nove standarde.

Vse toplotne črpalke proizvajalca MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN POWER INVERTER in ECODAN ZBADAN spadajo v skupino TOPLOTNE ČRPALKE, KI NISO NIZKO TEMPERATURNE in omogočajo ogrevanje kakor tudi pripravo sanitarne vode.

Pridobivanje energije iz zraka

Naše okolje je polno energije. Da bi jo lahko uporabili za ogrevalne sisteme nam pri tem pomagajo toplotne črpalke zrak/voda. Naprave neposredno prejemajo energijo iz okolja, ki jo prilagajajo temperaturnemu nivoju, s katerim se lahko izvaja ogrevanje prostorov in priprava sanitarne vode. Pri tem se pridobiva več energije iz okolja, kot jo enota porabi za delovanje. Velika prednost zraka, kot vira energije, je njegova zmožnost shranjena velikih količin energije in to, da je zmeraj in povsod dostopen. Toplotna črpalka zrak/voda to energijo zelo enostavno uporabljajo – brez uradnih dovoljenj in brez zahtevnega posega, kot je vrtanje ali polaganje zemeljskih kolektorjev. To predstavlja veliko znižanje stroškov naložbe, poenostavlja namestitev in pospešuje amortizacijo.

Napredna tehnologija Mitsubishi Electric

Toplotne črpalke zrak-voda linije Ecodan Mitsubishi Electric lahko iz 3 kW sončne energije, ki je shranjena v zraku pri uporabi 1 kW električne pogonske moči ustvarijo 4 kW ali več ogrevalne toplote. Sodobna tehnologija kompresorjev Zubadan zagotavlja sistemu tudi v težkih vremenskih pogojih najbolj učinkovito delovanje. Ta na trgu edinstvena patentirana tehnologija omogoča toplotnim črpalkam Ecodan, da so povsem zanesljiv ogrevalni vir s skoraj neomejeno uporabo v različnih aplikacijah tako v novogradnjah kot tudi adaptacijah.

Toplotna črpalka ECODAN: ogrevanje prihodnosti

Z novim sistemom Ecodan ponuja Mitsubishi Electric popolnoma prepričljiv argument za vsakogar, ki želi trajnostno ogrevanje brez oklevanja in izgovorov:

  • Visoko zmogljiva tehnologija toplotne črpalke zrak/voda, ki zanesljivo zagotavlja tudi do 75% potrebne energije iz okolja

  • Preprosta integracija v obstoječi ogrevalni sistem in pripravo sanitarne vode zaradi doseganja visoke izstopne temperature vode in kompaktnih notranjih enot

  • Maksimalna prilagodljivost pri nameščanju zunanje enote ter praktično neomejen spekter uporabe v novogradnjah in adaptacijah

Prednosti INVERTER tehnologije

Za učinkovito delovanje toplotne črpalke zrak/voda je potreben natančen nadzor moči pri njihovem delovanju. Sistem mora namreč zagotavljati optimalno delovanje v zimskem času pri visokih obremenitvah toplote in gospodarno pripravo sanitarne vode v poletni sezoni. Da doseganje teh pogojev pri različni električnih vrednosti ni možno doseči le z neprestanimi vklopi in izklopi celotnega sistema je očitna. Enako temu je poizkus, kot da bi z navadnim stikalom poizkušali doseči nastavljivo svetilnost luči v prostoru.

Mitsubishi Electric in INVERTER

Sodobne toplotne črpalke zrak/voda uporabljajo za delovanje tehnologijo kompresorjev Inverter, kar jim omogoča najboljšo prilagajanje sistema trenutnim potrebam objekta. Kompresor se pri tem brezstopenjsko prilagaja regulaciji, kar omogoča nadzor porabe delovne energije, po drugi strani pa vodi v nadzorovano krmiljenje celotnega ogrevalnega sistema.

Z več kot 35 let izkušenj na področju raziskav, razvoja in uporabe je proizvajalec Mitsubishi Electric globalni tehnološki vodja na področju inverterske tehnologije. Poleg lastnih proizvodov skrbi za dobavo komponent ostalim ponudnikov klimatskih naprav, hladilniških sistemov in toplotnih črpalk. Prednosti vseh teh znanj so najbolj odraža v toplotnih črpalkah Mitsubishi Electric Ecodan, ki uporabljajo najnovejše generacije kompresorjev, kar daje sistemom Ecodan tehnološko prednost, ki je edinstvena na trgu.

Katalogi in letaki

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric - Ecodan 2016 (12,5 MB)

 
 

ŠiLC d.o.o. © 2012 | Vse pravice pridržane.

Spletno mesto poganja | AddacomDesign