Boniteta odličnosti AAA
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
 
 
 

Klimatske naprave Mitsubishi

Mitsubishi Electric je vodilni v svetu pri klimatskih sistemih za stanovanjske, trgovsko poslovne in prav tako industrijske objekte. Prizadevanje k boljšemu in bolj udobnemu življenju v prostorih se je začelo že leta 1921. Izziv, da ustvari klimatske naprave, ki bi lahko sledile vedno spreminjajočim se Japonskim klimatskim pogojem, je pripeljal do razvoja nadvse sofisticiranih in trpežnih naprav in sistemov, ki lahko prenesejo konstantno uporabo v vseh klimatskih pogojih na svetu. Največji poudarek je na tehnologiji, ki je usmerjena v razvoj naprav z odličnimi energetskimi prihranki, s čim tišjim delovanjem in enostavno uporabo z minimalnim negativnim vplivom na okolje. Za leta in leta nemotene uporabe.

Za dom in pisarno - klimatske naprave serije M in S

  

Poslovni prostori - klimatske naprave serije P

Izbirate lahko med samostojnimi in multi split sistemi (do 4 notranje enote na eno zunanjo).

Notranje enote so stenske, talne, stropne, stropne za kuhinje, kanalske ali kasetne izvedbe z razponom od 3,5 kW do 26kW nominalne moči (hlajenje).

Enote so posebej prilagojene za profesionalno rabo, vsem pa je skupna zanesljivost, učinkovitost in tiho delovanje. Pri močnejših modelih je napajanje tri-fazno.

Izbirate lahko med tremi serijami zunanjih enot na katere lahko povezujte različne tipe notranjih enot.

 
 

ŠiLC d.o.o. © 2012 | Vse pravice pridržane.

Spletno mesto poganja | AddacomDesign