Boniteta odličnosti AAA
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
 
 
 

Klimatske naprave Fujitsu

Japonski proizvajalec Fujitsu pridno razvija ter nadgrajuje klimatske naprave za vse vrste potreb. Zaradi dolgoletnih izkušenj na področju klimatizacije so razvili klimatske naprave, ki se lahko pohvalijo z 25% izboljšanem pretokom zraka ter 37% izboljšanjem toplotnim izmenjevalcem.

Vse omenjene spremembe vplivajo na energetske izkoristke, ki so iz leta v leto boljši zato so klimatske naprave Fujitsu vsekakor optimalna rešitev za vsako zahtevo.

Fujitsu je v svoji bogati zgodovini prejel že mnogo oblikovalskih nagrad. Klimatska naprava serije LT, gre za oblikovalsko izstopajoč model, je prejela Good design award, Reddot design. Gre za izjemen dosežek, kajti vedno več strank se odloča za popestritev prostora z klimatsko napravo, torej klimatska naprava ni več le del plastike za hlajenje oziroma gretje, ampak lahko nadomešča oblikovalske elemente v vašem prostoru. Omenjena klimatska naprava ima vgrajeno tudi tipalo za zaznavo ljudi v prostoru, kar pomeni da omeji delovanje ob zaznavi človeka v prostoru in s tem skrbi za optimalen komfort. Senzor je na voljo tudi pri nekaj drugih modelih.

Japonski proizvajalec je znan tudi po rešitvi za počitniške objekte, kjer je v veliko primerih edini ogrevalni vir prav klimatska naprava. Gre za Nordic izvedbo, ki ima vrhunske izkoristke pri ekstremno nizkih temperaturah, torej je namenjena predvsem gretju ker deluje do -25 ter ima grelni kabel. Torej optimalna rešitev za varčno ogrevanje.

Pred kratkim je Fujitsu razvil klimatsko napravo serije LMTA za neprekinjeno vzdrževanje temperature v server sobah ter inovativno napravo z unikatnim dvojnim izpihom, imenovano nocriaX.

In še bi lahko naštevali.

Katalogi in letaki

Klimatske naprave Fujitsu 2016 (9,36 MB)

 
 

ŠiLC d.o.o. © 2012 | Vse pravice pridržane.

Spletno mesto poganja | AddacomDesign